FILMSZÍNHÁZUNK BEMUTATJA

 

 

legújabb hangosfilmjét!

 

A Kék Osztriga Bárban ismét forró lesz a hangulat!

***************

Levy, a szorgalmas kereskedőfiú, vacsorát szeretne főzni anyjának, de nem sikerül. Betér a Kék Osztriga Bárba. Hárman ülnek az asztalnál: a mulatt, a mesztic meg a zambó; lábukban a mambó, kezükben a boogyi. Goldenre várnak. Nem jön. Míg várnak, elmesélik egész addigi és azutáni életüket, egyetlen részletet sem hagyva ki. (A filmnek ezt a huszonötórás részét eddig egyedül az etiópiai közénség bírta véginézi, csak mert nem volt más tennivaló.) Eltelik a hétfő, a kedd, satöbbi. Végre eljön a szombat este. A szombat este és a láz. A láz hátán Golden [a háttérben hangos éljenzés] érkezik, … és táncolni kezd, ó yes! Ezzel vége is a filmnek.

        A mondanivaló ősi, magvas, mélyértelmű. Messze túlmutat az európai és etiópiai horizontokon. Mellesleg itt jegyzem meg, hogy az etiópok Afrika kaukázusi típusú lakosságához tartoznak, a legszebb etióp Eagle-Eye Cherry, aki svéd, mint Doctor Alban, Andre Agassi ellenben örmény, ami egészen hihetlen dolog, hiszen CHER is az.

 

 

Ha az Űrnő valamelyik cikke nem nyerte el az Ön tetszését, a képre  kattintva automatikus gyalázkodó levelet küldhet a rendszergazdának! Ne habozzon kihasználni a lehetőséget!

A Szerk.