M. Márton pilisjászfalusi lakost pénzbírságra és kötelező szexuál-pszichológiai kezelésre ítélte egy frankfurti bíróság, mert a könyvvásáron molesztált egy látogatót. M. Márton ügyvédje a bíróságon elmondta, hogy védence aznap kissé fáradt volt, s azt hitte, ujjai csupán a virtuális valóságban tapogatóznak. A Lara nevű nő ráadásul védekezésképpen golyózáport zúdított a könyvvásár közönségére, s ezt csak a BIÖP három kiküldött munkatársa élte túl.

*

Terence Hill híres Szuperzsaru-szerepét a folytatásban egy ismert magyar sztár fogja alakítani.

Kedvencünk többek között olyan filmekből is ismerős lehet, mint a Küklopsz, vagy A holdlakók titka.

*

Ebben az évszakban is kiosztották „az évszak dolgozója” díjat. A díjeső igazi meglepetést jelentett az eddigiekhez képest.

*

Joskar-Olában nagy sikere van a nemrég piacra dobott Az ismeretlen isten nevű kirakósjátéknak. A játék máris hiánycikké vált, a feketepiacon rubelmilliárdokat fizetnek érte.

*

A magyar bíróságok döntése értelmében Molnár Mártonnak a BIÖP termeiben a jövőben nem lesz szabad rövidujjú pólóban megjelennie. A rendszergazda meztelen karjának látványától megmámorosodott nők ezrei nem tudtak eleget tenni munkaköri kötelességüknek, így szexuális zaklatás és munkaköri veszélyeztetés miatt indítottak pert Molnár Márton ellen. A bíróság ezért a csábos karok elfedését rendelte el.

*

A bíróság döntését kijátszandó, Molnár Márton fedett karokkal, ám fedetlen combokkal jelet meg munkahelyén. Mit mondjunk? Szinte izzott a levegő.

*

Mindenre elszánt joskar-olai nők rohamozták meg ma reggel Szigeti Csaba lakását. A mari (cseremisz) nők már a feketepiacon sem jutottak hozzá a róla készült népszerű puzzle-hoz, ezért az eredetit akarták feldarabolni, és összerakni megint. Életét csak a BIÖP kirendelt virtuális testőre menthette meg.