HÍREK

 

 

Hollywoodban filmet forgatnak a BIÖP történetéről. Bárczi Ildikót Demi Moore, Golden Dánielt Brad Pitt, Horváth Takács Balázst Bruce Willis, Farkas Lászlót Pierce Brosnan, Karsai Róbertet Leonardo DiCaprio, Molnár Mártont George Clooney, Miklós Annát Winona Ryder, Orlovszky Gézát Antonio Banderas, Seláf Leventét Keanu Reeves, Szigeti Csabát Woody Allen, Vadai Istvánt Michael Jackson, Szentpéteri Mártont Bud Bundy, Tóth Tündét pedig Gerard Depardieu játssza majd, míg Horváth Iván szerepében Ralph Fiennes vagy Homer Simpson lesz látható. A BIÖP szerverét egy SGI Cray, a labort a Kempinski Hotel és a Fővárosi Állat- és Növénykert felváltva fogja alakítani.

*

A lapunkban megjelent cikkek hatására Molnár Márton beje­lentette, hogy kolostorba vonul.

*

Golden Dániel szakított a szépséges Salma Hayekkel, miután a színésznő ragaszkodott hozzá, hogy születendő fiukat Jo­na­tán­nak nevezzék el.

*

Golden és Hayek, avagy a fehér ördög és a latin angyal címmel Delia Fiallo tollából máris új mexikói teleregény született. A ördögien gonosz Goldent itt Arnold Schwarzenegger játssza majd, aki gonoszságból néha – amúgy terminátorosan – kiveszi a saját szemét.

*

V. Edina egyetemi hallgató állítólag levélben fordult Ma­don­nához, hogy vállalja el szerepét a BIÖP-ről szóló filmben, hátha akkor megnyújtanák kissé eredetileg félpercesre szánt jelenetét. A forgatókönyv szerint a BIÖP kap egy e-mailt a Nápolyban tartózkodó Edinától: Tökre jól fexek a tengerparton a napfénybe bee! (Idehaza közben szakad a hó.)

Madonna azt válaszolta, vállalja a szerepet, ha a híres Molnár Márton fogja alatta domborítani azt a bizonyos zöld­séget, amire Edinának olyan jólesett feküdnie.

(Edina azonnal kirúgta az angol fordítót.)

*

A BIÖP színes női webmagazinja, az Űrnő sikerén felbuzdulva Golden Dániel (Irodalmi Lapok) és Orlovszky Géza (Posztmodern Múlt) bejelentette, hogy új, színes férfi web­ma­gazint indítanak. Az új férfilap címe: Űr.

*

Molnár Márton kolostorba vonult, onnét azonban sajnálatos módon öt percen belül kipenderítették, rendszergazdánk ugyanis az angolkisasszonyok intézetét kívánta választani új lakhelyéül, minek a rend főnöknője – érthetetlen módon – nem nagyon örült.

*

Az Űrnő webtévé-adásának új szolgáltatása a Klipküldi. Az első zenés üzenet – na vajon kinek szól? – Váray Márta és Zámosi János örökzöld dala: a Köszönet a pornóképekért.

*

A következő üzenet – egy sváb gyermekvers – X.Y.-nak szól Z-re:

X.Y.-nak undorító puha füle van.

Nekem nem tetszik az undorító puha fül.

X.X.

*

X. Y. (Z-ről) saját versét küldi X.X.-nek:

X.X.-nek undorító puha f.... van.

Nekem nem tetszik az undorító puha f....

*

Az Űrnő laptulajdonosa, Bezerédy Kami sajtótájékoztatón elmondta, messzemenően támogatja az új férfilap, az Űr megindítását, hiszen ha az Űrnőt nem folytatják tovább, akkor bizton elmondhatja majd, hogy lapja Űrt hagyott maga után.

*

A BIÖP évadnyitó bulit szervez a BS-ben. Előzenekarként fellépnek a Nyálkirályok, magát a műsort pedig a BIÖP zenekara, az Adatvesztés szolgáltatja majd.