Józsefatilla, te hidd nekem el, hogy engem is csak élve dobtak el...

 

 

Szerkesztőségünk munkatársának sikerült megszereznie egy idén beadott érettségi dolgozatot, melyet most teljes terjedelmében közölni fogunk.

 

 

 

– Atis, hogy érzed magad? Faja minden?

– Abszolútli! Láttad az új sorozatomat?

– A Cosmóban? Naggyon állatos volt! Hogy sikerült ilyen jó formába hoznod magad?

– Elárulhatom, hogy izmaimat a Tesco gazdaságos szalonnának köszönhetem.

– A „kettőt fizet egyet kap” csomeszre gondolsz?

–Ó, igen! A barátnőmmel, Judyval együtt vágtunk bele a testépítésbe, és azt hiszem, dicsekvés nélkül állíthatom, az eredmény magáért beszél.

– Megnyerted Az Év Arca versenyt, két éve pedig te lettél a Való Villa winnerje, de nem elégedtél meg ezzel, agyilag is ott akartál lenni, és sikerült is bizonyítanod: a te reklámszövegeid virítanak ma a buszokon. Hogyan tovább? Hova tovább?

 

 

 

– Nekem nagyon fontos a test, sokat megteszek a jó kondíciómért, és hát a nagy kedvenc: az éneklés. A gimiben volt egy zenekarunk, amolyan amatőr hülyülés, alternatív rock, tudod. De most valami komolyabbat szeretnék.

- Hát, remélem, olvassa a lapunkat valami producer.

– Szuper, akkor énekelnék is valamit. Há-hoa-hahaha-há! [Énekel.] [Hosszan.] De aztán nehogy kivágjátok! [Kacsint.]

– Igaz, hogy az egyik dalszöveged máris híres lett?

– Mintha nem tudnád. Nos, én írtam a „16 tonná”-t.

– ???

– Szivacc? „16 tonnát emelsz, és mennyi a bér?” [Ismét énekel. Ez egy ilyen nap. De vetkőzni nem vetkőzik. Van isten.] Közös turnét tervezek Britneyvel.

 

– Én nem értem, Attila, tényleg nem értem. Itt van ez a tök jó tested [hazudok], és mégsem próbálsz élni vele. Szóval szerintem oké, persze, vegyék meg a kütyüket, cédé, stb. de ez a félaktos sorozat szerintem csak elherdálása egy igazi tehetségnek.

– Lehet, hogy igazad van, mert én is gondoltam ilyesmire. Úgy néz ki, a jövő héten jön ki az új pornóvideóm „Szorgos szervek 2.” címmel. Ígéretet kaptam rá, hogy júniusban leadják éjjel a Dunán. Mutassak belőle részleteket?

– Ueheh, öe, majd inkább megveszem. Mesélnél inkább a műtétedről?

– Nos, mint a média is tudósított róla, mellrákot kaptam. A barátnőm, Judy fertőzött meg. Nagyon nehéz időszakon mentünk keresztül mindketten, Szerencsére a műtét sikerült, és a helyreállító plasztikai műtét eredményével messzemenően elégedett vagyok. Jobb, mint az eredeti. Épp azon gondolkodom, hogy megnagyobbíttatom.

 

– Faggatnálak még, de látom, nagyon sietsz…

- Sajnos igen, megy a vonatom. Csákány!

– Csoki-maki!

 

S míg Attila híres szabadulóművész-mutatványára készül a MÁV szponzorálta showjában, mi előrevetítjük következő sztárinterjúnkat egy újabb híres vetkőzőművésszel:

 

 

Jön! Jön! Jön!

A magyar puszta gyöngyszeme,

a híres költő Kafka Ferenc József Attila húga,

a Margit Gimnázium leghíresebb növendéke!