Szerkesztői üzenet

Múltkori számunkba több értelemzavaró sajtóhiba csúszott. Ezeket kijavítottuk, a szórakozott képszerkesztőt pedig, aki az egész galibát okozta, már eltávolítottuk szerkesztőségünkből.

 

Az ORTT azonban sajnos bocsánatkérésre kötelezett bennünket, mivel lapunkban többszörösen is megsértettük a magánélet szentségét, illetve az alábbi személyek emberi méltóságát, akiktől a jelen számmal kérünk elnézést, mert becsületsértő módon állítottuk azt, hogy [a személyiségi jogok sérelme miatt a név kihúzva, cikkíró kirúgva] homoszekszuális, illetve [a személyiségi jogok sérelme miatt a név kihúzva, cikkíró kirúgva] hetero, illetve [a személyiségi jogok sérelme miatt a név kihúzva, cikkíró kirúgva] pedofil állat, és hogy [a személyiségi jogok sérelme miatt a név kihúzva, cikkíró kirúgva] él nemi életet, [a személyiségi jogok sérelme miatt a név kihúzva, cikkíró kirúgva] pedig nem; és hogy X. Y. a legundorítóbb ocsmány féregállat, akit puszta kézzel fogunk a váci templom tornyán rongyosra pofozni, és úgy fog nyüszíteni, hogy Toledo lakói véresre kaparják a falat!

 

Gondoskodtunk arról, hogy ilyenek a jövőben elő ne fordulhassanak.

 

Személy szerint legújabb szerelmünk, Takanowaka-szan fog erre ügyelni. Ha valakinek panaszolnivalója van, HOZZÁ forduljon, ő diszkréten elintézi! J

 

––––––––––––––––––

© bezerédi kami

Űrnő, 2003. április 14.