Olvasóink kérésére: szívküldi!!!

 

 

MORTEN MŘLLER (Dániából)

arra kéri Goran Visnjić magyar hölgyrajongóit, hogy a méltán népszerű horvát színész napjainak zsúfoltságára való tekintettel ajánlataikkal forduljanak a magyarországi kirendeltség vezetőjéhez, Molnár Mártonhoz. (A magyar kirendeltség foglalkozik többek között az alábbi hírességek felé való közvetítéssel: Antonio Banderas, Johnny Depp, Keanu Reeves, kómásoknak Brandon Lee. Figyelem, NEM a mi ügynökségünk foglalkozik a Horst Tappert, Al Bano és Korda György felé történő közvetítéssel!)

 

KÉPES GÁBOR

keresi azt a csinos szőke hölgyet, akit a múlt héten látott. A Jovenianus-szemináriumon egy pillanatra találkozott a tekintetük, és ő azonnal elfelejtette a nevét (mármint a hölgyét), de arra emlékszik, hogy az órát ő tartotta.

Ugyanitt szeretné megkérni a magyar női vizilabdaválogatott tagjait, hogy szintén jelentkezzenek a hozzájuk írott versekért nyújtandó ellenszolgáltatás teljesítésének ügyében.

 

S. ZS. MONOGRAMMÚ KEDVES OLVASÓNK

szeretné tudatni mindenkivel, hogy a Boszorkánysziget c. írásban közöltek csak annyiban felelnek meg a valóságnak, hogy ő valóban rendelkezik KR-klónnal, ezt szívesen elcserélné Molnár Márton–pólóra, de adott esetben egy szegedi, Gogol utcai lakás is megteszi.

 

V. E. NEVŰ TÖRZSOLVASÓNK

kéri, hogy aki felvilágosítással tud szolgálni neki az alábbi képen látható feltehetően popsztársággal foglalkozó fiatalember családi és pénzügyi viszonyairól, az habozás nélkül emilezzen neki a szerkesztőségbe „Felezzük a hasznot!” jeligére.

 

 

 

 

„Egyesüljünk!” jeligére

Elhagyták tehát az istennők az eget?

Vagy másképp hogy lehet,

hogy íly égi szépség a földre jöhet?!

Nevezd meg atyád,

Írd meg neved,

S én fa leszek…,

Csakhogy lényink egyesüljenek!

 

 

KÉPES GÁBOR

nem akar türelmetlennek látszani, de a magyar női vizilabdaválogatott még mindig nem jelentkezett.